Om Ure til Tiden

Uretiltiden.dk er en blog, der er oprettet med henblik på at sætte fokus på den forunderlige verden af mekaniske armbåndsure. Det er hensigten, at alle, hvad enten de er nybegyndere eller garvede inden for denne hobby, skal kunne få noget ud af sidens indhold. Dog vil sidens indhold hovedsageligt være tiltænkt nye interesserede og folk, der søger en forståelig introduktion til denne skønne, men til tider forvirrende, hobby.

Der vil blive sat fokus på produkter i alle prisklasser, fælles for sidens indhold er dog, at der næsten udelukkende vil blive fokuseret på mekaniske armbåndsure. Det er forhåbningen, at der med tiden også vil komme anmeldelser af ure og tilbehør. Derudover vil siden fokusere på nyheder, interviews, guides og alt hvad der ellers kendetegner denne fantastiske hobby.

Lidt om migselv. Mit navn er Morten Egholt Madsen. Til daglig er jeg studerende på Aarhus universitet. Jeg har valgt at starte uretiltiden.dk for at få afløb for min interesse for mekaniske ure, der har varet i mange år efterhånden. Det er fedt at kunne dele min interesse og erfaringer inden for denne med andre ligesindede, og forhåbentlig få nye interesserede med på vognen. Jeg elsker at tale om ure og er altid klar på en frisk snak, så hold jer ikke tilbage i kommentarfeltdet under artiklerne.

De bedste hilsner,

Morten Egholt Madsen, stifter af uretiltiden.dk.

2 Comments

 1. Hej Per,

  Jeg bruger pt. kun urdebatten på itstime.dk. Der skriver jeg under navnet uretiltiden.dk da jeg ikke ønsker, at nogen skal være i tvivl om, hvor jeg “kommer fra”. Så ja, man kan vel godt kalde det et synonym, men det er valgt for at tydeligøre, hvem jeg er snarer end for at sløre det.

  Vh,

  Uretiltiden.dk / Morten Egholt Madsen.

 2. Hej morten

  Skriver du på urdebatten eller urforum under et synonym – eller?

  vh Per baun Christensen

Comments are closed.