3 Kommentarer

Anmeldelse: Urkasse med plads til tilbehør

Urkasse med plads til tilbehør

Jeg har længe ledt efter en urkasse, der havde rum til opbevaring af tilbehør som remme, værktøj og dele. Det er rart at have det hele samlet i en kasse, så man ikke pludselig står og mangler sit springbar-værktøj, når der skal skiftes rem.

Efter en del søgen fandt jeg en urkasse, der opfyldte mine behov på Amazon. Prisen var rimelig, så jeg tog chancen og bestilte den hjem. Her er en anmeldelse, så du kan få et indtryk af urkassen.

Urkasse med plads til tilbehørHer er kassen fyldt op med ure og tilbehør. Kassen er betrukket med imiteret læder. Kvaliteten er fin og giver et bedre indtryk end den gængse kina kasse. Det eneste punkt jeg frygter for på sigt, er syningerne langs toppen, men efter halvanden måned i brug, er der ingen problemer.

Skuffen er hovedårsagen til, at jeg valgte denne urkasse. Det er lækkert at have alt ens udstyr samlet ét sted. Jeg var urolig for om, der ville være plads til det hele, men skuffen er rummelig.

I skuffen er der 6 remme, en kasse med springbars, to fiberklude, en sættekasse til løse led og skruer, to skruetrækkere, to springbar-værktøjer, ploywatch, en lommekniv og et par hangtags samt andet løst tilbehør. Og der er stadig luft til mere.

Jeg vil mene, at det burde være rigeligt til de flestes behov. Man kan i hvert fald sagtens få plads til det nødvendige. Skuffen måler 27x17x3, hvis man vil regne på rumfanget.

IMG_1730

Rummet til urene er som urkasser er flest. Hvert rum måler 55mm i bredden, så der er plads til selv de største Panerai og hvad man ellers måtte have liggende i den størrelse. Puderne og resten af interiøret er beklædt med velour og er af fin kvalitet.

En fed ting ved denne urkasse er omkredsen på puderne. Jeg har altid haft problemer med, at mine ure på lænke ikke kunne lukkes omkring puderne, fordi de har været afkortet til mine smalle håndled. Disse puder måler knap 18 cm i omkreds, men kan presses ned til 15 cm uden problemer, hvilket er fedt, da lænken så ikke sidder i stræk.

Urkasse med plads til tilbehør

Designet på urkassen er meget vellykket. Det er enkelt og læderet giver et lækkert feel og look. Jeg er også glad for glaslåget i toppen, så man kan beundre sine ure selvom de ligger i kassen. Det er helt sikkert en urkasse, der vil pynte de fleste steder.

Urkassen er som sagt købt på Amazon. Den kostede 615 kroner inklusiv fragt, hvilket jeg synes er en helt fin pris. Den giver massere af kvalitet for pengene og skuffen til tilbehør er en virkelig fed feature.

Du kan købe kassen for 615,- ved at trykke her.

Urkassen kom cirka en uge efter bestilling så leveringstiden er fin. Den bliver sendt fra England, så der er ingen moms eller told at bekymre sig om.

Hej, mit navn er Morten! Jeg har startet uretiltiden.dk for at få afløb for min interesse for mekaniske ure, der har varet i mange år efterhånden. Det er fedt at kunne dele min interesse og erfaringer med andre ligesindede, og forhåbentlig få nye interesserede med på vognen.

3 Kommentarer

 1. Hej Morten.

  Fin blog, og har netop investeret i denne kasse efter din anmeldelse. Som udgangspunkt er kassen i en fin kvalitet, og dejligt at der, som du skriver, er masser plads til værktøj, urremme og alt det andet snaller man samler sammen 🙂
  Dog er der en ting der irriterer mig lidt, og ved ikke om det er det samme med din. For det første er puderne lidt små til min størrelse, så urer med lænker rasler lidt. (Har åbenbart et bredt håndled :/ ). Derudover er puderne lige små nok til selve rummet, så uret rasler lidt rundt i rummet, og sidder altså ikke ordentligt i spænd. Er det det samme med dine?

  Mvh Christian

  1. Hej Christian

   Tak for din kommentar. Jeg er glad for at du synes om min hjemmeside.

   Puderne i min kasse er også små. Som jeg skriver i anmeldelsen er det en fordel for mig, fordi jeg har smalle håndled. På andre urkasser jeg har prøvet, har puderne altid været for store til mine ure med lænke. Puderne er i den lille ende, så kan godt forestille mig at de kan være for små til nogle.

   Jeg er også enig i, at puderne godt kunne sidde bedre fast i rummene, så de ikke rasler når man flytter på kassen. Jeg købte mest urkassen på grund af at der var plads til mit værktøj og tilbehør, så jeg lever med de problemer den har 🙂

   Vh,
   Morten.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.