Fem fede YouTube kanaler om ure

YouTube kanaler om ure

Lockdown, smittetal, forsinkede vacciner, mink, hjemsendelser… Det er kedeligt at være i og du er sikkert træt af at høre om det. Sådan har jeg det i hvert fald i disse tider.

Derfor er jeg begyndt at følge en håndfuld YouTube kanaler om ure. I denne artikel vil jeg dele mine favoritter med dig, så vi alle kan få et tiltrængt afbræk fra hverdagen.

Bark and Jack

Bark and Jack er nok en af de mest populære YouTube kanaler om ure. Adrian der driver kanalen, formidler hans interesse for urene med personlighed og entusiasme.

Det er ikke en kanal, hvor der bliver gået i dybden med nørdede emner. Fokusset er i stedet på Adrians personlige rejse i denne hobby, hvilket gør indholdet meget vedkommende. Kanalen rummer både anmeldelser og beretninger om Adrians egen samling.

Der er mest fokus på Rolex ure, men også andre populære ure bliver behandlet. Endelig er hans videoer super velproducerede og billederne af urene er blandt de bedste jeg har set. Bestemt et kig værd.

YoureTerrific

YoureTerrific er min favorit YouTube kanal om ure. Kanalen er langt fra blandt de mest populære, men videoerne er virkelig flotte og manden bag leverer nogle enormt velreflekterede anmeldelser. Han giver ofte også en forfriskende anderledes vinkel på urene, hvilket jeg sætter pris på.

Videoerne handler både om populære modeller fra Rolex, men YoureTerrific har også en forkærlighed for de lidt anderledes ure som for eksempel Bell & Ross BR5, Doxa Sub 300 og Omega Ploprof.

Hovedparten af videoerne handler om ure fra hans personlige samling, så han poster ikke så ofte, men det er altid interessante videoer, han lægger op. Selv når han anmelder et ur, der ikke som udgangspunkt interesserer mig, formår han altid at gøre det seværdigt.

Teddy Baldassarre

Hvis du har browset YouTube videoer om ure, er du sikkert stødt på Teddy Baldassarre. Han er i hvert fald en af de mest produktive YouTubere inden for ure og hans videoer kommer altid frem som anbefalede.

Teddy er en fantastisk formidler og virker som om han har stået foran et kamera hele sit liv. Han formår at forklare ure, så alle kan forstå det. Derfor er hans videoer også gode til at introducere nye mennesker til hobbyen.

Der er dog også massere af interessant indhold for de mere garvede urnørder. Teddy behandler ure i alle prisklasser, men særligt de billigere ure og micromærkerne, dækker han godt. Han har også et par videoer, hvor han shopper ure med multimilliardæren Kevin O’Leary.

Craft & tailored

Craft & Tailored er en butik og webshop baseret i Los Angeles, der handler med vintage ure. De har et stort udvalg af utroligt flotte ure, som de viser frem på deres YouTube kanal. Kanalen omhandler både Rolex og mange andre kendte mærker.

Især deres format “What is on my wrist” fungerer godt. Her fortæller ejeren af Craft & Tailored, Cameron Barr om et specifikt ur og det er tydeligt, at han virkeligt har en dyb viden om urene.

Deres video ovenfor om Explorer II er en super god gennemgang af modellen, der dækker alle de vigtige aspekter af uret. På kanalen finder man mange lignende videoer om Rolex’ populære “Neo vintage” modeller, hvilket fik mig til at følge kanalen.

Revolution Watch

Mange kender måske Revolution Watch, der er et urmagasin i stil med Hodinkee og A blog to watch. Du kender måske også den farverige redaktør på Revolution Watch, Wei Koh.

Wei Koh er lidt af en verdensmand i ordets bedste betydning. På YouTube kanalen finder man både interviews med interessante samlere samt anmeldelser/hands-on videoer af ure.

Wei Koh er en fremragende formidler, der formår at behandle horologi med en cool og afslappet tilgang på trods af, at han ofte beskæftiger sig med ure fra aller øverste hylde. Samtidig har han også en enorm viden om urene, hvilket skinner tydeligt igennem.

Det bedste ved kanalen er Weis interviews. Særligt interviewene med Ben Clymer, Davidoff brødrene og som ovenfor, Eric Ku, er værd at give sig i kast med.

Hvad er dine favorit YouTube kanaler om ure?

Der er rigtig mange fede YouTube kanaler om ure. Hvilke synes du bedst om? Del dem gerne i kommentarfeltet nedenfor, så vi alle kan se med!

Husk at følge Ure Til Tiden på Facebook og Instagram, så får du besked hver gang, der kommer nye indlæg. Du finder facebook-siden her og Instagram-siden her.

Hej, mit navn er Morten! Jeg har startet uretiltiden.dk for at få afløb for min interesse for mekaniske ure, der har varet i mange år efterhånden. Det er fedt at kunne dele min interesse og erfaringer med andre ligesindede, og forhåbentlig få nye interesserede med på vognen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.