Casio G-Squad GBD-H1000 – Nyt fitnessur fra Casio

Casio G-squad GBD-H1000

Casio G-Squad GBD-H1000 er Casios nyeste bud på et fitnessur. Som sædvanligt med Casio er der tale om et ur propfyldt med praktiske funktioner. Som noget nyt er G-Squad GBD-H1000 udstyret med pulsmåler, hvilket Casio aldrig tidligere har produceret. Samtidig besidder uret samme robusthed som mærkets G-Shock modeller. De to elementer gør uret til det perfekte træningsur.

Casio G-squad GBD-H1000

Praktiske funktioner

Pulsmåleren fungerer ved hjælp af en optisk sensor bag på uret. Sensoren kan måle blodgennemstrømningen under huden og dermed fastslå bærerens puls. På den måde kan man under træningen holde øje med ens intensitet. Uret gemmer selvfølgelig også denne data, så man efterfølgende kan se under hvilke dele af aktiviteten, man var mest presset.

Casio G-squad GBD-H1000

Uret har også en funktion, der gør det muligt at time flere sets og resttime, så man har overblik over ens træning i fitnesscentret. Det er også udstyret med en dedikeret “run”-knap som ved et enkelt tryk starter tracking af løb. Her kan man se tid, distance og pace. Uret indsamler også gps-data, så man efterfølgende kan se ruten på et kort. Det er også muligt at se antal skridt og hvor mange højdemeter man har bevæget sig.

Casio G-Squad GBD-H1000 kan synkroniseres med en app, hvorfra man kan tilgå historik om ens aktiviteter og få et mere detaljeret indblik i ens performance. Man kan eksempelvis se hvor mange kalorier man har forbrændt, hvor mange skridt man har gået og samlet data for ens aktiviteter over de seneste uger og måneder. Appen kan også udforme en fitnessplan for dig og sørger for at synkronisere dit ur.

Casio G-squad GBD-H1000

Appen gør det også muligt at modtage notifikationer på uret, så man kan se vigtige mails og beskeder på farten. Uret kan også vibrere når du modtager nye notifikationer.

Robust konstruktion

Selvom vi med GBD-H1000 befinder os i Casios G-Squad kollektion, er uret mindst ligeså robust som de kendte G-Shock-modeller. Uret er vandtæt ned til 200 meter og har samme stødsikkerhed.

Urets kasse er konstrueret i rustfrit stål og er beklædt med resin, en hård plasttype, som vi kender det fra G-Shock-urene. Der er tale om et relativt stort ur. Det måler 55mm i diameter, 63mm lug-to-lug og 20 mm i tykkelse. Vægten er 101 gram.

CASIO G-Shock GBD-H1000

Uret har en imponerende batterilevetid. I følge Casio holder batteriet i 12 måneder på en fuld opladning i “standard mode”. Benytter man urets GPS og tracking-funktioner falder levetiden dog en del og vil afhænge af, hvor meget du bruger det. Uret kan oplades vha. det medfølgende USB-kabel, men oplades også løbende via Casios Solar teknologi.

Specifiktationer og pris på Casio G-Squad GBD-H1000

Uret rummer for mange funktioner til at jeg vil nævne dem alle her, så besøg i stedet Casios hjemmeside her, for at få det fulde overblik. Casio G-Squad GBD-H1000 koster 3499,- i vejledende udsalgspris og kan allerede findes i butikkerne – god træning 😉

Husk at følge Ure Til Tiden på Facebook og Instagram, så får du besked hver gang, der kommer nye indlæg. Du finder facebook-siden her og Instagram-siden her.

Hej, mit navn er Morten! Jeg har startet uretiltiden.dk for at få afløb for min interesse for mekaniske ure, der har varet i mange år efterhånden. Det er fedt at kunne dele min interesse og erfaringer med andre ligesindede, og forhåbentlig få nye interesserede med på vognen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.