Anmeldelse: Rejseetui til dine ure

Rejseetui til ure

Jeg medbringer altid et udvalg af mine ure på rejsen, så jeg har noget til enhver lejlighed. Den rigtige opbevaring er dog et problem – at pakke mit Rolex i en sok føles bare forkert. Løsningen er et rejseetui til ure og Luxbox.dk har sendt et til anmeldelse.

Rejseetuiet kan rumme tre ure. Det burde være nok til at dække de flestes behov: et dressur, et hverdagsur og en beater, eller hvad man nu finder nødvendigt. Rejseetuiet er betrukket med sort PU-læder.

Rejseetui til ure

Rejseetuiet tager sig flot ud og de hvide syninger giver en god kontrast. Designet er meget enkelt og gør ikke meget væsen af sig. Det er ganske fint, da man måske ikke altid ønsker at skildre med, at man bærer på en eksklusiv bagage. Etuiet fås også i hvid, hvis man er mere til det.

Etuiet har form som en cylinder. Det føles robust og stift nok til at beskytte urene fra de stød, der kommer under rejsen. Den hårde beholder giver en fordel i forhold til en watch-roll, der ikke beskytter urene på samme måde.

Rejseetui til ure

Indersiden er betrukket med et blødt, velourlignende stof, så urene ikke bliver ridsede hvis de rasler rundt. Det giver sammen med læderet et lækkert feel, når man håndterer rejseetuiet.

Inden i etuiet sidder tre puder til at holde urene. De har en fin størrelse på 18 cm i omkreds, hvilket burde passe de fleste. De er bløde nok til at kunne presses sammen til en lidt kortere lænke. Mine håndled måler omkring 17 centimeter og jeg havde ingen problemer.

En ting jeg finder en smule ærgerlig er pudernes bredde. Der er et par millimeter mellem puderne og etuiets ender, hvilket gør at puderne ikke sidder i spænd og dermed kan rasle rundt. Der sker ikke noget med urene, så længe de er i rejseetuiet, men det havde været rart, hvis de sad bedre fast.

Rejseetui til ure

Overordnet set virker kvaliteten af etuiet ganske fornuftig. Der er enkelte steder hvor syningerne lader lidt tilbage at ønske, men jeg har ingen betænkeligheder ved at opbevare mine ure i den. Samtidig skal man huske på, at prisen kun er 299 kroner.

Det er en langt bedre løsning end sokke-tricket. Der er altid styr på urene og de er nemme at finde frem til brug. Samtidig behøver man ikke bekymre sig over om ens dyrebare ure nu også overlever turen.

Rejseetuiet koster som nævnt 299 kroner og kan købes hos Luxbox.dk her. Tak til luxbox.dk for at stille et eksemplar til rådighed for anmeldelse.

Husk at ‘synes godt om’ Ure Til Tiden på Facebook, så får du besked hver gang, der kommer nye indlæg. Du finder siden her. Husk også gerne at dele siden med andre ur-tosser.

Hej, mit navn er Morten! Jeg har startet uretiltiden.dk for at få afløb for min interesse for mekaniske ure, der har varet i mange år efterhånden. Det er fedt at kunne dele min interesse og erfaringer med andre ligesindede, og forhåbentlig få nye interesserede med på vognen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.