Black Friday tilbud til urtossen

Det er nok ikke gået din opmærksomhed forbi, at det er Black Friday i dag. I stedet for at mase sig gennem folkemængden i det lokale shoppingmekka, foretrækker jeg dog at blive indendørs og holde øje med netbutikkernes tilbud.

I denne artikel har jeg samlet et par ur-relaterede Black Friday tilbud. Hvis du støder på nogle gode tilbud jeg har overset, skal du være velkommen til at dele dem i kommentarfeltet nedenunder.

Seiko  Prospex SRPB51K1  med 20% rabat

Hos goldentimes.dk har de 20% på alle ure. Blandt de mere interessante modeller har de det flotte Seiko Prospex SRPB51K1. Et lækkert dykkerur i stilrent design og god kvalitet, hvor man får meget ur for pengene.

Det kan fås til 3000 kroner, hvis man bruger koden BF20 i checkout. Find uret her.

 

 

Seiko Prospex SRPC25K1 med 20% rabat

Endnu en lækker dykker fra Seiko med lidt rabat. Dette er den såkaldte turtle-model, som er populær blandt fans af dykkerure. Den er vandtæt ned til 200 meter, så man kan sagtens tage den med under overfladen. Modellen er udgået, så det er nok ved at være sidste chance, hvis man vil have fat i lige netop denne udgave.

Find den her til 3000 kroner ved at bruge rabatkoden BF20.

 

Tissot Visodate med 20% rabat

Brodersen + Kobborg giver også 20% i anledningen af Black Friday. De har blandt andet den klassiske Tissot Visodate på tilbud. Det er et rigtig lækkert dressur, der er til at komme til for penge. Uret har et automatisk værk og glasbagkasse så man kan nyde det. Et godt bud, hvis du er på udkig efter et stilrent dressur.

Uret kan fås til 3200,- ved brug af rabat koden “sort” og kan findes her.

 

Casio G-SHOCK – DW-5600E

Er du i stedet på udkig efter et lidt mere hårdført ur, er Casios klassiske G-Shock DW-5600E et af de bedste muligheder. G-Shock modellerne kan stort set holde til alt og det er uden at overdrive.

DW-5600E er den klassiske model og et virkelig godt beaterur, så hvis du mangler sådan et bør du kigge nærmere på dette.

Læs mere om Casio G-Shock her.

 

REC Watches med 14% rabat

Hos watchfelt.dk har de i dag 14% på alle ure fra det danske mærke REC.

REC genbruger rester fra gamle, klassiske biler i produktionen af deres ure. Så materialet til skive og kasse stammer fra eksempelvis Ford Mustang, Mini Coopers og andre klassiske biler.

REC Cooper modellen som den på billedet kan fås til 1977,- her.

 

Den store bog om Rolex

Mangler du lidt læsestof har Arnold Busk 10% på alle køb over 300 kroner og 15 % på alle køb over 500 kroner. Det betyder, at du kan få Den store bog om Rolex for 360 kroner. Bogen er skrevet af Christian Frost og indeholder en masse sjov info om Rolex og deres ure.

Du kan også kombinere tilbuddet med en af de andre bøger på listen og opnå lidt større rabat.

Du finder bogen her.

 

Armbåndsure – Facts og fortællinger fra den tikkende verden af Kristian Haagen

Arnold Busk har også Kristians Haagens berømte bog Armbåndsure.

Dette er den første bog i serien, men det bliver den ikke mindre spændende af. Der er massere af god information og spændende historier i denne bog, som enhver urtosse vil nyde.

Den kan fås for 360 ved at klikke her.

 

 

Hashtags and Watches af Kristian Haagen

Hashtags and watches er Kristian Haagens seneste udgivelse.

Bogen indeholder flotte billeder af alverdens ure taget af Kristian Haagen. Billederne er naturligvis gengivet flot på print og bundet lækkert ind. Den perfekte coffetable book for en urelsker.

Bogen kan fås for 360 kroner ved at klikke her.

 

Husk at ‘synes godt om’ Ure Til Tiden på Facebook, så får du besked hver gang, der kommer nye indlæg. Du finder facebooksiden her. Del også gerne siden med andre urtosser.

Hej, mit navn er Morten! Jeg har startet uretiltiden.dk for at få afløb for min interesse for mekaniske ure, der har varet i mange år efterhånden. Det er fedt at kunne dele min interesse og erfaringer med andre ligesindede, og forhåbentlig få nye interesserede med på vognen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.