Nytårsforsæt for Ure til Tiden

Året er snart omme, så jeg synes det er tid til at gøre status og fortælle lidt om fremtiden her på uretiltiden.dk

Der er ikke sket så meget her på hjemmesiden på det sidste. I hvert fald ikke hvad angår indlæg og artikler. Tilgengæld er der sket en del i maskinrummet.

Ure til tiden bliver hurtigere

Jeg har nemlig været i gang med at optimere sidens hastighed. Siden loader nu på under 0,5 sekunder, før tog det ofte over 3 sekunder. En forbedring jeg er ret tilfreds med. Jeg har også opsat SSL på siden, så forbindelsen er krypteret og dine data bedre beskyttet. Ret sejt.

En ny form

Jeg har også gjort mig nogle tanker om formen på det indhold, jeg deler med dig. Jeg vil i fremtiden eksperimentere lidt mere. Jeg synes nemlig nogle gange, at mine artikler bliver tørre og upersonlige. Derfor vil jeg prøve at finde frem til en lettere og mere personlig form på indlæggene.

Jeg tror, at kortere men hyppigere indlæg vil give en mere umiddelbar og dikrete måde at dele min begejstring for vores hobby med dig på. Dette gør det forhåbentligt også mere interessant at læse med.

Mere indhold

Jeg har en del artikler på trapperne. Der kommer flere anmeldelser i det nye år, som er noget af det mest populære indhold på siden.

Rolex 14060M
Et af mine mere vellykkede billeder.

Jeg arbejder også på at gøre mine billeder flottere. Det er en ret interessant proces, som jeg gerne vil dele med dig. Derfor vil jeg skrive nogle indlæg med mine erfaringer og tips til at tage nogle fede billeder af dine ure.

God jul og godt nytår

Til sidst vil jeg blot ønske dig en god jul og et godt nytår.

Jeg glæder mig til at nørde videre med ure i det nye år og håber du forsat vil læse med. Hvis du har nogle idéer til fede tiltag her på siden, skal du være velkommen til at dele dem i kommentarfeltet.

Husk at ‘synes godt om’ Ure Til Tiden på Facebook, så får du besked hver gang, der kommer nye indlæg. Du finder facebooksiden her. Del også gerne siden med andre urtosser.

Hej, mit navn er Morten! Jeg har startet uretiltiden.dk for at få afløb for min interesse for mekaniske ure, der har varet i mange år efterhånden. Det er fedt at kunne dele min interesse og erfaringer med andre ligesindede, og forhåbentlig få nye interesserede med på vognen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.