Ure til Tiden er på Instagram

Ure til tiden instagram

Jeg er begyndt at øve mig i at tage bedre billeder af ure. Ure er for mig en meget æstetisk hobby. Et urs design er for mig lige så vigtigt som dets værk, historie, producent og præcision. Derfor synes jeg, at en blog om ure skal have nogle lækre billeder.

Jeg har købt et godt kamera og skrottet mobilen, når der skal tages billeder. Det tager lidt til lære kameraet at kende, men fotografering er gået hen og blevet en hel ny hobby i sig selv.

Jeg synes allerede, at der er sket en forbedring. Jeg har oprettet en Instagram profil for Ure til Tiden, så jeg kan dele mine bedste urbilleder med dig. Jeg har aldrig rigtig brugt Instagram, men jeg må indrømme, at jeg er blevet stor fan. Nedenunder kan du se et udsnit af de billeder, jeg har delt på det seneste.

Du kan følge Ure til Tiden på Instagram ved at trykke på billedet ovenfor eller ved at følge linket her.

Jeg er som sagt blevet ret bidt af Instagram som medie. Det opmuntrer én til kreativ udfoldelse på en måde andre sociale medier ikke gør. Samtidig giver det også mulighed for at se en masse lækre billeder af ure. Der er sindssygt mange dygtige urfotografer, hvis billeder man kan beundre og lade sig inspirere af.

Jeg tror jeg vil skrive et indlæg med de bedste Instagram profiler om ure, så vi alle kan få nogle flere lækre billeder i vores feed. Du skal også være velkommen til at dele dine favoritter i kommentarfeltet herunder. Har du selv en Instgram profil med ure, så smid også et link, så følger jeg med 🙂

Hej, mit navn er Morten! Jeg har startet uretiltiden.dk for at få afløb for min interesse for mekaniske ure, der har varet i mange år efterhånden. Det er fedt at kunne dele min interesse og erfaringer med andre ligesindede, og forhåbentlig få nye interesserede med på vognen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.