Ure og herremode – Det perfekte match

Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold.

Hvis du tænker på en mand, der har stil, hvad tænker du så? Ofte vil det første, der popper op, være et ur. Et lækkert armbåndsur er på mange måder blevet et symbol på den stilfulde mand, der har sit tøj i orden. Og netop derfor har herremode og ure i mange år fulgt hinanden i tykt og tyndt. I denne artikel kigger vi lidt nærmere på, hvordan du egentlig bedst kombinerer din tøjstil med det helt rigtige armbåndsur, der passer til.

Lad dit ur passe til din stil

Første ting, du bør overveje, er naturligvis, om dit ur passer til din stil. Skal det være af stål eller måske et ædelmetal såsom guld eller hvidguld? Disse overvejelser bør du basere på, hvem du er som person, og hvordan din stil er.

Ure i stål er ofte lidt mere afdæmpede i deres udtryk og er samtidig mere robuste, hvilket gør dem velegnede som hverdagsure. Vælger du et ur i eksempelvis guld, er de ofte i en lidt mere formel stil, hvilket gør, at de passer til situationer, hvor du skal være pæn i tøjet.

Jeg vil anbefale dig, at du begynder at overveje, hvordan dine ure kan komplimentere dine outfits. På den måde er du altid sikret et match mellem dit ur – eller ure – og dit tøj. Teeshoppen, der sælger tøj til mænd, har både jakkesæt, der vil gå godt sammen med et formelt ur, samt lækre T-shirts og shorts, der vil passe godt sammen med dit hverdagsur.

Dressure eller hverdagsure?

Hverdagsure kan være alle salgs ure afhængigt af hvad du laver til dagligt. Har du et arbejde, hvor du er fysisk aktiv, er et ur i stål en god ide, da stål er det materiale, der står bedst i mod ridser og skrammer. Samtidig er stålure ofte billigere, hvorfor det måske ikke gør så meget, at de får en lidt hårdhændet behandling en gang i mellem.

Ure du skal bruge til hverdag skal også helst være lidt robuste. Derfor er dykkerure et populært valg, da de er meget robuste og sagtens kan klare alt, hvad de bliver udsat for på en normal dag, hvis de er af god kvalitet.

Har du i stedet et mere stillesiddende arbejde eller et job, hvor du skal være pæn i tøjet, er et dressur et oplagt valg. Dressure er kendetegnet ved, at være mere enkle og klassiske i deres udtryk. De viser typisk kun tiden og har måske ikke en gang en sekund viser. Disse enkle og elegante ure passer godt til et jakkesæt, da de typisk er tynde og nemt glider under et skjorte ærme.

Dressurenes delikate udformning gør også, at de er mindre robuste, så hvis dit ur ofte kommer i kontakt med vand eller får mange stød og bump, er et dressur ikke så oplagt, at benytte i hverdagen.

Hej, mit navn er Morten! Jeg har startet uretiltiden.dk for at få afløb for min interesse for mekaniske ure, der har varet i mange år efterhånden. Det er fedt at kunne dele min interesse og erfaringer med andre ligesindede, og forhåbentlig få nye interesserede med på vognen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.